Gazonexpert in uw buurt

Kortenaken

Wim Van Mullem Tuinen

Wim Van Mullem

1 2 3 4 5
4/5

“De driehoek Leuven-Diest-Tienen is een regio met een fantastische tuincultuur, en ik heb het voorrecht dit te mogen bedienen”, zegt Wim Van Mullem. Samen met zijn zes medewerkers heeft de zaakvoerder uit Kortenaken al heel wat tuinen aangelegd sinds het jaar 2000, toen hij zijn bedrijf oprichtte.

“Zelfs met 20 jaar ervaring blijft elk project een leuke uitdaging”, vertelt Wim. “Er zijn namelijk geen twee tuinen identiek: de wensen van de klanten zijn anders, de samenstelling van de grond varieert, de stijl van huis, enzovoort. Vaak krijgen we ook de opdracht om bestaande elementen in een tuin te integreren. We moeten ons dus steeds opnieuw uitvinden en dat maakt deze job zo boeiend.”

Door de jaren heen is Wim Van Mullem Tuinen uitgegroeid tot een bedrijf dat vele disciplines beheerst en zelfs probleemloos de aanleg van omvangrijke groenprojecten volledig in eigen beheer kan afwerken.

“Een sfeervolle tuin geeft een huis of een kantoor extra uitstraling”, aldus Wim. ”Zo kunnen we bijvoorbeeld stijlkenmerken van het gebouw accentueren door karaktervolle elementen in de tuin toe te voegen.”

Het team Van Mullem besteedt hierbij ook steeds veel aandacht aan het gazon, want dit is ten slotte het fundament van een tuin. Het arsenaal aan verzorgingstechnieken voor het gazon waarmee het bedrijf kan uitpakken, is zeer uitgebreid: maaien, bemesten, bekalken, verticuteren, beluchten en doorzaaien. Ook voor nieuwaanleg met graszoden of traditioneel zaaien beschikt Tuinen Van Mullem over de nodige expertise en een gespecialiseerd machinepark. Je kan de zorg voor je tuin dan ook met een gerust hart aan Wim Van Mullem toevertrouwen.

Opgericht:
2000
Werkregio:
Regio Tienen, Leuven, Diest en Aarschot
Aantal Werknemers:
6
Fytolicentie:
Ja

Specialisaties

Expertises