Onze partners

Een prachtige tuin is het resultaat van een goede bodem, knowhow en goed materiaal. Onze gazonexperts werken dan ook alleen met de beste merken:

Advanta Seeds

 

Advanta Seeds levert aan groenbeheerders een compleet pakket kant-en-klare graszaadmengsels, dat naadloos aansluit op de groeiomstandigheden in gazons, sportvelden, infrastructuur, golfbanen, etc.

Verder biedt Advanta Seeds eveneens een ruime waaier aan veldbloemenmengsels aan, voor een kleurrijker, duurzaam landschap. Met meer dan 50 met zorg samengestelde, door ecologen ontwikkelde mengsels hebben we het grootste aanbod veldbloemen in huis.

Compo Expert

COMPO EXPERT, met het hoofdkantoor in Münster/Westfalen, is een internationale onderneming met 22 verkoopkantoren in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en in Azië en Afrika.

Het bedrijf produceert hoogwaardige speciale meststoffen en biostimulanten in de vier eigen kunstmestfabrieken in Krefeld (Duitsland), La Vall d'Uixó (Spanje), Deinze (België) en Patras (Griekenland) en biedt daarmee professionele gebruikers veilige oplossingen voor de sectoren fruit, groenten, landbouwgewassen, gras en openbaar groen, maar ook voor boomkwekerijen en sierteelt.

D.C.M.

De Ceuster Meststoffen NV (DCM) wil elke hobby-tuinier en professionele tuinder optimaal ondersteunen met kwalitatieveinnovatieve en milieuvriendelijke oplossingen. We zijn vooruitgangsdenkers met groene vingers en een groen hart, dus hoe beter we de natuur begrijpen, hoe beter we haar een handje kunnen helpen met technologische innovaties. Daarom zetten we ook sterk in op onderzoek en ontwikkeling.

ELIET

ELIET is een Belgische fabrikant van gespecialiseerde tuinmachines. Met hun innovatieve en kwalitatieve machines helpen ze hun klanten hun tuinprojecten te realiseren. Bij ELIET kan je terecht voor zelfrijdende verticuteermachinesdoorzaaimachineskantensnijders en zaaimachines. Deze worden allemaal ontwikkeld en geproduceerd in Otegem.

Oenosan

Oenosan® is de eerste biologisch gecertificeerde kalkmeststof voor bomen en planten.

Deze kalkmesstof activeert de fotosynthese door rechtstreekse opname via de huidmondjes van het blad. Het resultaat: een boost van energie met diep groene bladeren en een stevige bladmassa.

Terra Cottem

Elke TerraCottem bodemverbeteraar helpt succesvolle aanplantingsprojecten te realiseren ondanks de uitdagende effecten van arme bodems en de klimaatsveranderingen. Bodem is leven. De bodem is de huid van de aarde. Maar niet alle bodems zijn bevorderlijk voor een goede plantengroei.

Viano

Viano is het oudste organische meststoffen merk én producent in België en biedt zijn klanten flexibiliteit, ervaring, technische know how en kwaliteitsproducten.

Onze hoogste doelstelling is het vervullen van de hoge verwachtingen van onze klanten om zo voldoening te bekomen bij beide partijen.