Wie zijn wij

Wat is Gazonexpert?

Kampt jouw grasmat met problemen, of heb je een vraag waarop je een antwoord wil?

Via de website van Gazonexpert kan je zoeken naar een expert in jouw eigen regio. Met behulp van een gemakkelijke tool richt je je gazonvraag naar een échte kenner. Deze zal je dan bijstaan bij het oplossen van jouw specifieke vraag zodat je gazon terug op punt staat.

Met dit online platform voor gazonliefhebbers, en tuinliefhebbers in het algemeen, maken we kwalitatief advies van professionals toegankelijk voor de particuliere gazoneigenaar.

Wie zijn onze experts?

Onze Gazonexperts zijn tuinaannemers met elk hun passie voor, inderdaad, gazon. Zij zijn op basis van hun vakkennis nauwkeurig geselecteerd door ELIET om je zo goed mogelijk bij te staan en verder te helpen.

Wie weet hou jij er wel een toekomstige partner aan over om zich over jouw grasmat te ontfermen.

Elk van hen beschikt over de nodige vakkennis en gespecialiseerde machines om van je verouderde gazon opnieuw een groen pareltje te maken.

Waarom? Onze missie:

Dit nieuwe concept is powered by ELIET, fabrikant van tuinmachines en reeds jaren de specialist in gazonverzorging. Verticuteren, zaaien, doorzaaien, graskanten snijden, … ELIET ontwerpt en ontwikkelt innovatieve machines om alle nodige gazoningrepen tot een perfect einde te brengen.

Ons doel is om een helpende rol te spelen tussen de vragers en aanbieders van gazonadvies. Op die manier kan iedereen genieten van een geweldig groen gazon.

Kortom: het gras is niet groener aan de overkant, het is groener waar je een Gazonexpert inschakelt. Bij ons heb je altijd de nodige hulp binnen clickbereik!