Gazonexpert in uw buurt

Kampenhout

Tuinwerken Mike

Mike Mattheys

1 2 3 4 5
5/5

Na zijn studies ‘Plantenwetenschappen’ en een eerste ervaring in de bouwsector, richtte Mike Mattheys in 2015 zijn eigen tuinbedrijf op. Tuinen Mike focust zich vooral op het aanleggen en/of het onderhouden van tuinen in Kampenhout en omstreken.

Voor de aanleg van een nieuw gazon heb je de keuze tussen het zaaien van gras of het leggen van graszoden. Ook een make-over van een verouderd gazon behoort tot de mogelijkheden. Mike beschikt hiervoor over een professionele doorzaaimachine die de graszaden in de bodem van de bestaande grasmat aanbrengt.

“De klanten zijn altijd verwonderd over hoe eenvoudig het is om een verouderd gazon te herstellen”, zegt de jonge tuinaannemer. “Met de juiste handelingen kan het er na 2 à 3 weken terug als nieuw uitzien. En dit zonder grote ingrepen. Bovendien kost doorzaaien minder dan graszoden aan te brengen. Ik vind het dan ook leuk om regelmatig voor-en-na-foto’s op mijn Facebook- en Instagram-pagina te plaatsen. Hierop kan je duidelijk zien dat het de moeite loont om professionele hulp in te schakelen.”

Opgericht:
2015
Werkregio:
Regio 15km rond Kampenhout
Aantal Werknemers:
3
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Plantenwetenschappen aan Horteco Vilvoorde

Specialisaties

Expertises