Gazonexpert in uw buurt

Oudenaarde

Tuinen Van Audenaerde

Etienne Van Audenaerde

1 2 3 4 5
5/5

Tuinen Van Audenaerde is gelegen in het gelijknamige Oudenaarde, het kloppend hart van de Vlaamse Ardennen. Het bedrijf van Etienne Van Audenaerde is gespecialiseerd in tuinonderhoud, grondwerk en bestrating.

Naast particulieren telt Tuinen Van Audenaerde ook bedrijven en openbare instanties tot zijn klanten. Etienne verzorgt het gras van zowel kleine stadstuintjes als van gemeentelijke voetbalvelden. Ook voor het maaien met mulching of met opvang, behandeling tegen mos en onkruid, verluchten, verticuteren, doorzaaien, bemesten en kanten snijden kan je bij het tuinbedrijf terecht.

Om al deze werken tot een goed einde te brengen, beschikt Etienne over een imposant machinepark. Hierbij vermelden we graag twee unieke machines: een Greenkiller en een Rootwave.

Een Greenkiller is een mobiele onkruidbestrijder die met heet water en stoom van 140°C werkt die via een lans op het onkruid wordt gespoten. Hierdoor wordt het onkruid tot diep in de wortel aangetast en sterft het volledig af.

Een tweede unieke machine waarover Tuinen Van Audenaerde beschikt, is de Rootwave. Deze ecologische onkruidbestrijder werkt met elektrische schokken die door de stengel en de wortel van de plant worden gestuurd. Hierdoor onstaat aanzienlijk veel warmte, waardoor de plant sterft. Zelfs invasieve plantensoorten zoals Japanse Duizendknoop en Knolcyperus kunnen op deze manier worden bestreden, zonder chemische middelen te moeten gebruiken, te graven of nevenschade te veroorzaken!

Opgericht:
1982
Werkregio:
30 km rond Oudenaarde, Gent, Kortrijk, Brakel
Aantal Werknemers:
5
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
?

Specialisaties

Expertises