Gazonexpert in uw buurt

Hamme

Tuinen Tristan Van Houte

Tristan Van Houte

1 2 3 4 5
5/5

Al sinds het laatste academiejaar van zijn studies in de agro- en biotechnologie verzorgde Tristan Van Houte tuinen als bijverdienste. “Ik ben steeds gepassioneerd geweest door de natuur en door de tuin in het bijzonder. Het was dan ook steeds mijn droom om hier mijn beroep van te maken.”

Sinds 2004 kan je terecht bij Tuinen Tristan Van Houte voor ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Ook voor onkruidbestrijding ben je bij Tuinen Tristan Van Houte b.v. aan het juiste adres. “Ik beschik over een fytolicensie. Dit is een certificaat van de federale overheid dat aantoont dat je gewasbeschermingsmiddelen mag gebruiken en weet hoe ze profesioneel aan te brengen. Dit wil zeggen dat je als tuinaannemer steeds het juiste product in de juiste hoeveelheid, op het juiste tijdstip en op de juiste plaats gebruikt. Zo kan men op een efficiënte manier onkruid bestrijden en de risico’s van deze middelen voor mens, dier en leefmilieu zoveel mogelijk beperken.”

Voor grotere projecten doet Tristan een beroep op een losse medewerker, maar meestal voert hij de werken zelf uit. “Zo kan ik steeds de kwaliteit van mijn werk garanderen. Bovendien kan ik op deze manier mijn klanten steeds een concurrentiële prijs aanbieden.”

Opgericht:
2004
Werkregio:
Waasland en Denderstreek
Aantal Werknemers:
2
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Bachelor in de agro- en biotechnologie aan Hogeschool Gent

Specialisaties

Expertises