Gazonexpert in uw buurt

Otegem

Tuinen Thibaut Perneel

Thibaut Perneel

1 2 3 4 5
5/5

Van kinds af wist Thibault dat hij buiten wou werken, in de buitenlucht en verenigd met de natuur. Je vond hem gewoonweg veel buitenshuis. Binnen zitten was sinds toen al niet aan hem besteed. Destijds koos Thibault in het secundair onderwijs voor zes jaar tuinbouwschool met erna een zevende specialisatiejaar aan de tuinbouwschool Kortrijk.

Met deze rugzak aan kennis bestaat zijn tuinbedrijf tien jaar en houdt hij zich bezig met de aanleg en het onderhoud van tuinen. Het gaat om gazonrenovatie, topdressen, verticuteren, driemaal per jaar bemesten, beluchten en ook drainagevoorzieningen. Wat betreft mogelijke kwaaltjes in het gazon zal Perneel uit Otegem het vaakst behandelen tegen rooddraad. Al is dit beperkt, gezien de goeie meststoffen waarover Thibault beschikt voor het gazon. Gezonde bemesting resulteert in een vitale, evenwichtige grasmat die weinig tot geen ziekteverschijnselen vertoont.

Naast Gazonexpert heb je er aan Thibault ook een boomverzorger bij die je kan inschakelen voor het uitfrezen of vellen en snoeien van bomen. Ook bloemenweides die een biotoop vormen voor bijtjes, vooral in het voorjaar, is één van de dingen die klanten weleens vragen, naast zijn gazonexpertise uiteraard.

Opgericht:
2011
Werkregio:
Otegem, Destelbergen, Ieper, Waregem, Anzegem, Harelbeke
Aantal Werknemers:
1
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
7 jaar tuinbouwschool Kortrijk

Specialisaties

Expertises