Gazonexpert in uw buurt

Dendermonde

Tuinen Raf Vranken

Raf Vranken

1 2 3 4 5
5/5

In Raf Vranken vind je een waardige partner voor de aanleg en het onderhoud van je gazon. Hierbij heeft de klant de keuze tussen het zaaien van gras of het leggen van grasmatten. Indien gewenst maakt de tuinaannemer uit Dendermonde hierbij gebruik van een speciale bodemverbeteraar. Dit zorgt ervoor dat de bodem beter vocht vasthoudt en zo een reserve aanmaakt voor tijdens de droge maanden.

Ook bestaande gazons die er minder mooi bijliggen, kan Raf op een gemakkelijke manier vernieuwen dankzij zijn doorzaaimachine. Deze machine snijdt fijne groeven in het bestaande gazon en injecteert er nieuwe graszaadjes in. Op deze manier krijgt de grasmat in enkele weken tijd een herboren uitstraling. Met evenwichtige bemesting en verzorging wordt het nieuwe gras dan in perfecte staat gehouden.

Naast aanleg en onderhoud kan je bij de tuinaannemer uit Dendermonde ook terecht voor het plaatsen van afsluitingen, waterpartijen en verhardingen. Dankzij een uitgebreid machinepark biedt het bedrijf ook zeer diverse grondwerken aan. Denk hierbij maar aan het graven van sleuven voor de fundering, riolering, kabels en leidingen tot het het aanvullen en egaliseren van grond.

Opgericht:
2011
Werkregio:
15 km straal rond Dendermonde
Aantal Werknemers:
4
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Biomedische wetenschappen aan tuinbouwschool Peizegem

Specialisaties

Expertises