Gazonexpert in uw buurt

Sint-Denijs

Tuinen Meheus

Roy Meheus

1 2 3 4 5
5/5

Nadat hij eerst drie jaar ervaring had opgedaan als tuinier in bijberoep, richtte Roy Meheus in 2013 zijn eigen tuinbouwbedrijf op. Sindsdien specialiseerde Roy zich in gazonaanleg en -onderhoud. Hij beschikt dan ook over vele professionele machines om de gezondheid en de uitstraling van je gazon naar een niveau hoger te tillen. Zo heeft hij een kantensnijder om de randen van het gazon netjes af te lijnen en verjongt hij het gazon regelmatig met zijn doorzaaimachine. Hierbij herstelt hij eventuele kale plekken en krijgt onkruid en mos geen kans om te groeien.

Bij de meeste van zijn klanten komt Roy samen met zijn partner op wekelijkse of tweewekelijkse basis de tuin onderhouden. Zo geeft de klant met een gerust hart de tuin in handen van echte tuinexperts.

Naast groendiensten kan je bij Tuinen Meheus ook terecht voor afsluitingen, tuinpoorten, verhardingen rond zwembaden, het vellen van bomen, en nog veel meer.

Naast groendiensten kan je bij Meheus Tuinen ook terecht voor afsluitingen, tuinpoorten, verhardingen rond zwembaden, het vellen van bomen, enzovoort.

Opgericht:
2013
Werkregio:
Kortrijk, Zwevegem, Marke
Aantal Werknemers:
2
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
A2 Technisch Tuinbouw aan Tuinbouwschool Kortrijk

Specialisaties

Expertises