Gazonexpert in uw buurt

Lotenhulle

Tuinen Lieven Cornelis

Lieven Cornelis

1 2 3 4 5
5/5

Reeds van kinds af aan is Lieven Cornelis gepassioneerd door tuin. Deze passie leidde Lieven dan ook naar de opleidingen tuinbouw en groenmanagement, waar hij een brede kennis over planten, tuinaanleg en tuinbeheer verwierf. Hierna leerde de tuinaannemer de verschillende facetten van de job bij enkele mooie bedrijven uit de streek, om 20 jaar geleden samen met zijn vader als zelfstandige aan de slag te gaan.

Voor Lieven primeert kwaliteit boven kwantiteit. Je zal hem dan ook niet vinden op grote industrieterreinen of gemeenteparken. Lieven kiest bewust voor projecten bij particulieren die belang hechten aan hun tuin. Je kan bij hem terecht voor zowel het onderhoud, aanleg (van bespreking tot ontwerp en eindrealisatie), renovatie als het behandelen van ziekteproblemen in de tuin.

Dankzij zijn kennis van gazonziektes wordt Lieven ook vaak gecontacteerd om deze te bestrijden en aangetaste of verouderde gazons nieuw leven in te blazen. Afhankelijk van het probleem kan dit gebeuren door de juiste bemesting of het juiste bestrijdingsmiddel toe te dienen, of het gazon te herstellen door het door te zaaien of zelfs opnieuw aan te leggen. Voor grotere projecten roept de tuinaannemer de hulp in van een vast team van gespecialiseerde medewerkers.

Om deze diverse realisaties uit te voeren, beschikt Tuinen Lieven Cornelis over een modern machinepark: doorzaaimachine, gazonverluchtingsmachine, grasmachine, minigraver, kniklader, minitrekker, freesmachine, houthakselaar, motorhaagscharen, motorkettingzagen, trilplaat, laser, sproeimachines, … Bij Tuinen Cornelis kan je terecht voor een totaalconcept voor je tuin.

Opgericht:
2001
Werkregio:
Aalter, De Pinte
Aantal Werknemers:
2
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Opleiding gegradueerde in de groenvoorziening (VIVES Roeselare)

Specialisaties

Expertises