Gazonexpert in uw buurt

Wortegem-Petegem

Tuinen Johan Van Tieghem

Johan Van Tieghem

1 2 3 4 5
5/5

Johan Vantieghem uit Wortegem-Petegem is altijd al een buitenmens geweest. Van kinds af aan vond je de landbouwerszoon dan ook op de velden. Toen hij na zijn opleiding als schrijnwerker regelmatig zijn neef hielp in de tuin, vielen de puzzelstukjes in elkaar. De handige harry besloot buiten te werken: Tuinen Johan Vantieghem was geboren!

Bij Tuinen Johan Vantieghem kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor tuinaanleg en tuinonderhoud. Bij de aanleg van een nieuw gazon heb je de keuze tussen het inzaaien of het plaatsen van graszoden. Een andere mogelijkheid is om nieuw graszaad in een bestaand gazon in te brengen. Deze techniek is ideaal om op een eenvoudige manier een verouderd gazon met kale plekken te vernieuwen. “Elke vraag om een bestaande tuin te restylen, is een leuke uitdaging voor mij,” zegt Johan. “Met slechts enkele ingrepen kan je vaak een reeds bestaande tuin opnieuw tot leven brengen.”

Enkele voorbeelden van Johans grote realisaties in de streek zijn het golfterrein van Waregem, het voetbalterrein van Wortegem-Petegem en verschillende paardenpistes in de streek.

Opgericht:
2000
Werkregio:
20 km straal rond Wortegem
Aantal Werknemers:
8
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Schrijnwerker / Avondles Tuinaanleg & tuinonderhoud Tuinbouwschool Melle

Specialisaties

Expertises