Gazonexpert in uw buurt

Balegem

Tuinen François Cornelis

François Cornelis

1 2 3 4 5
5/5

Het DNA van Tuinen Cornelis? Groen! Bij het tuinbedrijf in Oosterzele kan je terecht voor de aanleg van jouw tuin en het onderhoud ervan. Zoek je een waardige partner om een gazon te zaaien, door te zaaien, gazonzoden aan te leggen, te verticuteren of te bemesten? Met François Cornelis kies je voor een gazonspecialist die weet hoe je gras gezond te houden. Ook met gazonkwalen zoals schimmels en insecten weet hij raad.

Bij Tuinen Cornelis beginnen alle grondige werken ook met een grondige voorbereiding. Dat mag je zeker letterlijk nemen. Door de tuingrond eerst nauwkeurig te analyseren, weet de tuinaannemer perfect welke bijsturingen hij eventueel moet uitvoeren om een optimaal resultaat te bekomen. Je gazon krijgt dan ook de noodzakelijke hulpmiddelen aangepast aan zijn noden.

Wat betreft de omliggende beplanting voor de tuin zal Tuinen Cornelis veelal kiezen voor onderhoudsarme beplanting. Door de planten dichterbij elkaar te plaatsen en zo weinig plaats te laten voor onkruid, kan je genieten van veel groen zonder veel onderhoud.

Opgericht:
2009
Werkregio:
Regio Gent
Aantal Werknemers:
1
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Tuinbouwschool Melle

Specialisaties

Expertises