Gazonexpert in uw buurt

Merksplas

Tuindesign Robinia

Frans Fockaert

1 2 3 4 5
5/5

Sinds 1994 is Tuindesign Robinia gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Bij het ontwerpen van een tuin beperkt het tuinbedrijf uit Merksplas zich niet tot één bepaalde stijl. Zo zit je bij Robinia goed voor zowel een romantische tuin, Japanse tuin, Engelse tuin, pastorietuin, een strakke of speelse tuin. Een tuin die weinig onderhoud vraagt, of een natuurtuin barstensvol bloemen en bomen behoren ook tot de mogelijkheden. Doordat zaakvoerder Frans Fockaert met verschillende leveranciers werkt, beschikt hij hierbij aan een veelvoud aan materialen.

Voor een gezond gazon wijst Frans eerst naar de bodem. “Alvorens een project aan te vatten, neem ik steeds een bodemstaal. Zo weet ik of we de samenstelling van de bodem moeten bijsturen, want tenslotte blijft dit de basis van een mooi resultaat.”

Als lid van PCS (Proefcentrum voor Sierteelten) en BFG (Belgische Federatie Groenvoorzieners) vindt Frans het ook belangrijk dat zijn medewerkers opleidingen volgen. “Net zoals een tuin, verandert en evolueert de tuinsector voortdurend. We moeten ons blijven bijscholen om up-to-date te blijven en de collega’s een stapje voor te zijn.”

Opgericht:
1994
Werkregio:
Provincie Antwerpen
Aantal Werknemers:
2
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Land en Tuinbouwschool Hoogstraten

Specialisaties

Expertises