Gazonexpert in uw buurt

Putte

Tuinaanleg Versailles

Rudy Goossens

1 2 3 4 5
5/5

Ben je op zoek naar iemand om je tuin aan te leggen, te onderhouden of te renoveren? Dan ben je in goede handen bij Tuinaanleg Versailles. Rudy Goossens uit Putte heeft namelijk 25 jaar ervaring in het vak, en samen met zijn zoon Pieter streeft hij naar perfectie.

Wat betreft tuinaanleg kan er in overleg met een tuinarchitect een ontwerp worden uitgewerkt voor jouw tuin. Hiermee wordt rekening gehouden met jouw wensen, alsook de stijl van de woning.

Tuinaanleg Versailles schenkt bijzondere aandacht aan een goede grondbewerking. Een goede ondergrond is namelijk een basisvereiste om een sterke grasmat te verkrijgen. Zo zal Rudy, wanneer de bodem het vraagt, deze verrijken met kleimineralen. Deze natuurlijke grondverbeteraar zorgt voor een diepere beworteling van het gras en vormt een gezonde voedingsbodem voor het gazon.

Ook voor het onderhoud van het gazon kan je op Versailles rekenen. Maaien, verticuteren, bemesten of de kale plekken behandelen: het tuinbedrijf zorgt ervoor dat dit op het juiste tijdstip gebeurt met de juiste middelen. Want indien je je gazon gezond wil houden, moet het onderhoud  regelmatig en vooral op een correcte manier gebeuren.

Opgericht:
1997
Werkregio:
Putte, Keerbergen, Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Bonheiden
Aantal Werknemers:
1 (Pieter Goossens)
Fytolicentie:
Ja

Specialisaties

Expertises