Gazonexpert in uw buurt

Herzele

Tuinaanleg Demeyer

Frederick Demeyer

1 2 3 4 5
5/5

Frederick Demeyer is zonder enige twijfel een expert in gras. Als gediplomeerd greenkeeper was hij gedurende 10 jaar verantwoordelijk voor al het groen op het golfterrein van Aalst, waarna hij het zelfs tot ‘head greenkeeper’ schopte.

Uiteindelijk koos hij om de glooiende golfbanen vaarwel te zeggen en van zijn bijberoep als tuinman zijn hoofdactiviteit te maken. “Vergeleken met vroeger zit er nu veel meer afwisseling in mijn job. Naast de gewone tuinonderhoudswerken plaats ik nu bijvoorbeeld ook vaak afsluitingen en word ik gevraagd om terrassen en opritten aan te leggen.”

Frederick wordt ook vaak gecontacteerd bij gazonproblemen. “Als ex-greenkeeper weet ik natuurlijk hoe je een mooi gazon verkrijgt. Nog te veel mensen denken dat hun gazon niet meer te redden valt wanneer het er slecht bij ligt, maar niets is minder waar. Met mijn doorzaaimachine herstel ik op korte tijd de kale plekken in een gazon zodat het onkruid geen ruimte meer krijgt. En het resultaat is verbluffend. Regelmatig bellen mensen mij achteraf om te vertellen hoe schitterend het doorgezaaid gazon eruitziet.”

Opgericht:
2005
Werkregio:
Erpe-Mere, Borsbeke, Herzele, Eke-Nazareth
Aantal Werknemers:
1
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Greenkeeper

Specialisaties

Expertises