Gazonexpert in uw buurt

Ravels

Tom Van Beek

Tom Van Beek

1 2 3 4 5
5/5

Als klein ukje had Tom Van Beek al zijn eigen moestuintje. De natuur was tijdens zijn jeugd zijn natuurlijke habitat en tuinbouwstudies waren hier dan ook een logisch vervolg van. In 2009 ging Tom aan de slag als hovenier en richtte hij zijn eigen bedrijf op.

Bij Tom van Beek kan je terecht voor alles wat het gazon aangaat. “Wat betreft bemesting, opteer ik voor driemaal per jaar: in het voorjaar, de zomer en in het najaar. Wat je geeft, krijg je terug. Met de juiste voeding en voldoende water, heb je een gezond gazon”, vertelt Tom.

Zelfs wanneer een gazon er troosteloos bijligt, kan de hovenier uit Ravels deze herstellen. “Ik beschik namelijk over een doorzaaimachine waarmee ik nieuw graszaad in een bestaand gazon kan brengen. Na 14 dagen ziet het gazon er als herboren uit!”

Naast het gazon is Tom ook gespecialiseerd in het vormsnoeien. “Willen mensen de vorm van een olifant in hun buxus gesnoeid, dan doe ik dat met alle plezier”, lacht Tom. “Het is aan de afwerking en de details dat je een mooie tuin herkent.”

Opgericht:
2009
Werkregio:
Ravels, Turnhout, Arendonk, Vosselaar
Aantal Werknemers:
1
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
V.I.T.O. Hoogstraten Technisch onderwijs in Tuinbouw

Specialisaties

Expertises