Gazonexpert in uw buurt

Heestert

Van Belle Sportvelden en Tuinaanleg

Tim Van Belle

1 2 3 4 5
5/5

Na 7 jaar tuinbouwschool, leerde Tim Van Belle de stiel bij enkele tuinondernemingen om in 2013 samen met Dimitri Vanneste VV-Groentechniek op te richten. Vijf jaar later nam Tim het segment ‘sportvelden’ over en startte hij Van Belle Sportvelden en Tuinaanleg op. Tim is dan ook gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van natuurgrasvelden.

Zo zaaide hij bijvoorbeeld het vliegveld van Wevelgem en staat hij in voor het onderhoud van heel wat voetbalvelden in de streek: Zwevegem, Ronse, Ellezelles, Avelgem, enzovoort. Ook het Belgische hoofdkantoor van graszadenspecialist Advantaseeds.be doet beroep op zijn diensten.   

Naast grasvelden onderhoudt het bedrijf uit Heestert ook kunstgrasvelden en past het de expertise van een sportveld toe bij de aanleg en onderhoud van gazons.

“Zo schenk ik veel aandacht aan beluchten, bezanden en bemesten” zegt Tim. “Een goed gazononderhoud houdt namelijk veel meer dan enkel het gras één keer per week maaien. Vaak bellen mensen mij ook op wiens gazon in erbarmelijke verkeert. Ik ga dan eerst op zoek naar de oorzaak en behandel deze indien nodig. Nadien herstel ik het gazon met onze doorzaaimachine. Hierbij zaaien we nieuw gras in het oud gazon zodat de grasmat mooi vol staat”.   

Opgericht:
Oktober 2018
Werkregio:
West-en Oost-Vlaanderen
Aantal Werknemers:
4 zelfstandige onderaannemers
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
tuinbouwschool Kortrijk

Specialisaties

Expertises