Gazonexpert in uw buurt

Pepingen

Tim De Nauw

Tim De Nauw

1 2 3 4 5
5/5

In 2002 startte Tim De Nauw als tuinaannemer in bijberoep, maar drie jaar later schakelde hij een versnelling hoger naar hoofdberoep. Vandaag de dag is Tim vooral gespecialiseerd in gazononderhoud. “Voor nieuwe gazons tijdens het voorjaar verkies ik persoonlijk het leggen van grasmatten. De laatste jaren is het namelijk vaak te droog om gras op traditionele wijze te zaaien. In het najaar lukt het beter om te zaaien; de temperaturen zijn dan meestal nog zacht en is er vochtigheid”, vertelt Tim.

“Alvorens met de aanleg te beginnen, bestudeer ik eerst de bodem. Iedere grond vereist namelijk een andere aanpak. Ik zorg er ook steeds voor dat het terrein netjes geëgaliseerd is. Ik vind het belangrijk dat het gazon er niet alleen mooi uitziet wanneer deze pas aangelegd is, maar ook een ruime tijd erna”, aldus Tim.   

Een andere dienst die Tim aanbiedt, is het doorzaaien van gazons. Hierbij zaait hij nieuw gazonzaad in een bestaand gazon. Op deze manier wordt het gazon voller en ziet het er als nieuw uit. Om deze techniek goed uit te voeren, beschikt Tim over de nodige professionele machines.

Opgericht:
2005
Werkregio:
Vilvoorde, Pajottenland
Aantal Werknemers:
1 (Tim zelf)
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Tuinbouwschool Anderlecht

Specialisaties

Expertises