Gazonexpert in uw buurt

Haasrode

The Greenkeeper

Pieter Peperstraete

1 2 3 4 5
4/5

Pieter Peperstraete is een gepassioneerd tuinaannemer.  Van kindsbeen af was hij voortdurend in de tuin te vinden en ook in zijn studententijd kluste hij bij als tuinier. “Ik hou van tuinieren en ben gewoon graag buiten,” verklaart Pieter, “Voor mij kent ieder seizoen zijn charmes. Of het nu een mistige herfstdag is of zeer koud tijdens de winter: mij zie je dan niet binnen!” 

Het was voor Pieter dan ook een logische stap om in 2012 zijn eigen tuinbedrijf op te richten.  Voor de naam van zijn bedrijf haalde Pieter inspiratie uit de golfsector.  Een ‘Greenkeeper’ is namelijk verantwoordelijk voor al het groen op een golfbaan.

Bij het tuinbedrijf uit Haasrode ben je welkom met al je tuinwensen. Of het nu gaat over het onderhoud van een bescheiden stadstuintje of de aanleg van een groot bedrijventerrein. Hierbij beschikt het bedrijf over de knowhow en een uitgebreid machinepark om elk gazon het hele jaar door te laten stralen. The Greenkeeper biedt een flexibele abonnementsformule aan met groen gras-garantie.  Ook het huren van een robotmaaier behoort tot de mogelijkheden.

Opgericht:
2012
Werkregio:
Groot-Leuven
Aantal Werknemers:
3
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Bachelor tuin en landschapsarchitectuur (VUB Jette)

Specialisaties

Expertises