Gazonexpert in uw buurt

Zwevegem

Philippe Verspaille

Philippe Verspaille

1 2 3 4 5
5/5

Ben je op zoek naar een handige harry die zich zowel over je woning als je tuin kan ontfermen? Iemand de rolluiken en dakgoten kan kuisen maar ook het gazononderhoud voor zijn rekening neemt?  Dan ben je bij Philippe Verspaille aan het goede adres.

Dankzij de expertise van Philippe, geniet je binnenkort ook van een verzorgde tuin met een donkergroen grastapijt.  Naast de gewone onderhoudstaken zoals maaien en verticuteren, kan je beroep doen op de tuinman uit Zwevegem om het gras op een vakkundige manier te bemesten en onkruid tegen te gaan. Philippe beschikt namelijk over de nodige fytolicentie om professioneel met gewasbeschermingsmiddelen om te gaan.

Ook met een verouderd gazon met kale plekken weet Philippe wel raad. Als klant krijg je de keuze om de oude grasmat te laten omfrezen en een nieuw gazon te zaaien of grasmatten te leggen. Een andere mogelijkheid is om het verouderd gazon te renoveren en het een verjongingskuur te geven. Dit gebeurt door op gecontroleerde manier nieuw graszaad in de grasmat te brengen.  Op deze manier neemt het jong gras de kale plekken in en is er geen plaats meer voor onkruid. Zo geniet je van een mooi gazon en een goed onderhouden woning. Wat wil een mens nog meer?

Opgericht:
?
Werkregio:
straal van 30 km rond Zwevegem
Aantal Werknemers:
1/3
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
sector gebonden bijscholingen

Specialisaties

Expertises