Gazonexpert in uw buurt

Kumtich

Ons Tuinarchitectuur

Johan Ons

1 2 3 4 5
4/5

Johan Ons is gediplomeerd tuin- en landschapsarchitect. Deze studies brachten hem o.a. naar Zwitserland waar hij een brede kijk op het tuinieren kreeg. “In het algemeen zijn Zwitsers handige harry’s en zeer technisch aangelegd. Ik heb daar dan ook op dat gebied veel opgestoken. Bij elk tuinontwerp probeer ik dan ook om die technische kennis te combineren met mijn creativiteit.” 

Bij het ontwerpen van een tuin beperkt Johan Ons zich niet tot één specifieke tuinstijl. Hij plukt diverse elementen uit verschillende stijlen om ze tot één mooi uniek geheel te combineren. “In zo’n fusion-tuin integreer ik ook steeds enkele moderne elementen zoals bijvoorbeeld een metalen wand in de tuin of waterdoorlatende Terradec buitenvloeren. Deze ogen niet alleen mooi, maar bieden ook extra comfort aan de klanten.”

Ook voor gazonverzorging zit je goed bij Ons Tuinarchitectuur. Het bedrijf beschikt hiervoor over een uitgebreid machinepark en gekwalificeerd personeel. “In zijn totaliteit zorgen we bij onze vaste klanten voor het onderhoud van zo’n 72 hectare tuin. Hierbij nemen we ook de tijd om onze klanten goed te adviseren.  Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om bij weerextremen de bemesting aan te passen.  Bij het tuinieren is er één vaste regel: als tuinier kunnen we de natuur een handje helpen, maar uiteindelijk moeten wij vooral naar haar luisteren.”

Opgericht:
1990
Werkregio:
Leuven, Tienen, Sint-Truiden
Aantal Werknemers:
12
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Tuin- en Landschapsarchitect Vilvoorde

Specialisaties

Expertises