Gazonexpert in uw buurt

Alken

Moermans-Buntinx groenvoorzieningen

Stefan Moermans

1 2 3 4 5
5/5

Moermans-Buntinx is gespecialiseerd in tuin- en groenonderhoud bij zowel privé-tuinen, bedrijven als openbare voorzieningen. Hiervoor beschikt het bedrijf uit Alken over een modern machinepark.

Zo maakt het bedrijf gebruik van een hydroseeding machine. Bij deze unieke zaaitechniek worden graszaad, bemesting, lijm, water en een draagstof tot één vloeistof gemengd en via een spuitkanon op het te zaaien oppervlak gesproeid. Zo kunnen ook moeilijk bereikbare plaatsen zoals bermen of daken ingezaaid worden met gras.

Milieuvriendelijk werken is voor Buntinx groenvoorziening zeer belangrijk. Indien mogelijk worden pesticiden geweerd bij onkruidbestrijding.  Alternatieven hiervoor zijn milieuvriendelijke producten of het gebruik van onkruidbranders, borstels, frezen en bosmaaiers.

“De natuur aan het werk zien, geeft mij na al die jaren nog steeds veel voldoening”, zegt zaakvoerder Stefan Moermans. “Het is zo leuk om van nul te beginnen en je ontwerp dan te zien groeien tot de tuin waar de klant al jaren over droomde.”

Opgericht:
2003
Werkregio:
Vlaams-Brabant, Brussel, Luik, Hasselt en Antwerpen
Aantal Werknemers:
3
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Diploma tuinaannemer en tuinontwerper aan Syntra Hasselt

Specialisaties

Expertises