Gazonexpert in uw buurt

Lo-Reninge

Joris Vandenberghe gazonaanleg

Joris Vandenberghe

1 2 3 4 5
5/5

Joris Vandenberghe is een jonge tuinaannemer uit Lo-Reninge die gespecialiseerd is in gazonaanleg en -onderhoud. Als opleiding volgde Joris landbouwonderwijs in Poperinge en Roeselare en deze studies blijken nu nog steeds een troef te zijn.

“Naast de gewoonlijke opdrachten zoals het aanleggen en onderhouden van een gazon, word ik ook regelmatig gecontacteerd om gazonziektes zoals schimmels of ongedierte in het gazon aan te pakken. Vooral emelten en engerlingen zijn de laatste jaren een ware plaag. Je moet dan ook het probleem snel herkennen, zodat je tijdig kan ingrijpen. Hierbij helpt de brede kennis die ik destijds heb opgedaan op de schoolbanken van de landbouwschool.”

Buiten gazonaanleg en -onderhoud kan je bij Joris ook terecht voor diverse karweien. Het plaatsen van een afsluiting, tuinhuis, poolhouse, carport, terras, beregeningsinstallatie en een zwemvijver zijn hier enkele voorbeelden van. Indien nodig kan hij steeds rekenen op de hulp van enkele bevriende collega’s, zodat je ook voor grotere totaalprojecten bij Gazonaanleg Joris Vandenberghe terecht kan.

Opgericht:
2016
Werkregio:
Westhoek & Zuid-West-Vlaanderen
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
7 jaar landbouwonderwijs in Poperinge en Roeselare

Specialisaties

Expertises