Gazonexpert in uw buurt

Herenthout

Gruun - Tuinen (Lanscap)

Frederic Binnemans

1 2 3 4 5
5/5

Al jaren is Gruun Tuinen een referentie in de streek van Herenthout. Het bedrijf werd in 1979 door Paul Peeters opgericht als ‘Peeters-Vervoort’. Eerst als plantencentrum en kwekerij, maar al gauw kwam daar het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen bij. In 2018 gaf Paul de fakkel door aan een jongere generatie en werd het bedrijf omgedoopt tot Gruun Tuinen.

Een nieuwe naam, maar de filosofie bleef evenwel dezelfde: bij Gruun Tuinen staan kwaliteit en een perfecte afwerking centraal. Dit geldt zowel voor de planten van het plantencentrum als voor de tuinwerken.

‘Wij zijn het gras aan de overkant’ is niet zomaar de slogan van het bedrijf. Het gras maaien, verticuteren, sproeien, kale plekken herstellen, behandelen van schimmels, bestrijden van engerlingen en emelten,… De 27 eigen medewerkers doen er alles aan om jouw grasmat het hele jaar door mooi groen en gezond te houden. Alles gebeurt hierbij in eigen beheer. Of het nu gaat over een klein of een groot project, klanten hebben één vaste contactpersoon die de werken opvolgt en hen ontzorgt.

Opgericht:
1979
Werkregio:
Herenthout, Brussel, Knokke, Deinze
Aantal Werknemers:
27
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Tuinbouw PTS Mechelen + Bachelor Tuinbouw Thomas More Geel + Tuinarchitectuur aan HoGent

Specialisaties

Expertises