Gazonexpert in uw buurt

Aalst

Green Feelings

Niels Hubo

1 2 3 4 5
5/5

Green Feelings is het bedrijf van tuinaannemer Niels Hubo uit Baardegem, een deelgemeente van Aalst. Voor Niels primeert dat zijn realisaties optimaal beantwoorden aan de wensen van de klanten. “Ik neem dan ook ruimschoots de tijd om ter plaatse te gaan en te luisteren naar de behoeftes van de mensen. Samen kijken we naar wat mogelijk is en naar de leefomgeving en de stijl van de woning. Hierbij kan ik beroep doen op mijn ruime ervaring en plantenkennis die ik door de jaren heen heb verzameld.”

Je kan Niels zeker geen ‘groentje’ noemen. Na 6 jaar tuinbouwschool volgde hij 3 jaar hoger onderwijs groenmanagement aan de Katholieke Hogeschool Sint-Lieven in Gent. Met Green Feelings heeft hij ondertussen al meer dan 9 jaar beroepservaring in zijn eigen bedrijf.

Zijn ervaring stelt Niels maar al te graag ten dienste van zijn klanten. Bij Green Feelings ben je aan het juiste adres voor advies en hulp. Als ervaren tuincoach ondersteunt Niels graag doe-het-zelvers om hun tuin op een efficiënte manier aan te leggen en te onderhouden.

Opgericht:
2012
Werkregio:
Vlaamstalig België
Aantal Werknemers:
3
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
6 jaar tuinbouwschool, 3 jaar hoger onderwijs groenmanagement aan KaHo Sint-Lieven (Gent)

Specialisaties

Expertises