Gazonexpert in uw buurt

Sijsele

Gedesto

Geert en Tom Deschepper

1 2 3 4 5
5/5

Gedesto werd in 1993 opgericht door Geert Deschepper. Na enkele jaren vervoegde zijn jongere broer Tom het bedrijf en werd het omgedoopt tot Gedesto. Deze naam is dus een samensmelting van de eerste letters van hun voornamen en achternaam.

Geert focust zich vooral op het ‘paparassenwerk’, terwijl Tom voor de uitvoering van de werken zorgt. Na zijn studies van architecturale kunst, breidde Tom er nog een bachelor tuinarchitectuur aan bij HOGENT. “Sinds mijn 15e is tuinieren mijn passie”, zegt Tom. “Wat begon als een vakantiejob, is uitgegroeid tot mijn hoofdberoep waar ik nu al 25 jaar ervaring in heb.”

Bij Gedesto is een complete aanpak verzekerd. Je kan er terecht voor alle noodzakelijke werkzaamheden voor de aanleg en/of onderhoud van je gazon: zaaien, maaien, verticuteren, doorzaaien, bemesten, kalken, bestrijden van onkruid en gazonziektes,…

Ook voor de keuze van de beplanting zit je goed bij het tuinbedrijf uit Sijsele. Hierbij bieden de broers een groen- en plantgarantie aan. Sterft een plant ondanks de goede zorgen toch binnen het eerste jaar, dan komen de tuiniers deze vervangen. Gedesto garandeert namelijk alleen maar het beste plantgoed en kwalitatieve materialen te leveren.

Opgericht:
1993
Werkregio:
Regio West-Vlaanderen, Sijsele, Beernem, Brugge, De Haan, De Panne, Knokke
Aantal Werknemers:
3
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Tuinbouwschool Melle - Tuinarchitect HOGent

Specialisaties

Expertises