Gazonexpert in uw buurt

Lo-Reninge

Garmyn Tuinen

Olivier Garmyn

1 2 3 4 5
5/5

Bij Garmyn Tuinen kan je terecht zowel voor een ontwerp, aanleg, onderhoud als renovatie van tuinen. Zaakvoerder Olivier Garmyn pleit hierbij voor vernieuwing . “Ik wil een tuin met beleving, een tuin die er elk seizoen anders uitziet. In mijn ontwerpen staat de natuur dan ook centraal. Ik streef ook om speelsheid en variatie te brengen in een tuin. Dit kan een speelsheid zijn in de vormen, materialen of beplantingen.”

De tuinaannemer uit Hoogstade vindt het ook zeer belangrijk dat een tuin helemaal past bij de manier van leven van de klanten. “Ik neem de tijd om goed te luisteren naar wat de klanten wensen, hoe ze leven en wat past bij hun stijl.”

Hierbij kan Olivier steeds terugvallen op zijn ruime kennis en ervaring. “Maar als tuinaannemer kan je niet op je lauweren rusten en moet je steeds up-to-date blijven”, zegt Olivier, “Ik probeer dan ook steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo heb ik enkele jaren geleden een doorzaaimachine gekocht. Met deze machine kan ik op een gedoseerde manier nieuw gras zaaien in een bestaand gazon. Ideaal om kale plekken na de winter en zomer te herstellen.”

Opgericht:
2007
Werkregio:
Veurne, Diksmuide
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Tuinbouw en tuinontwerp VABI Roeselare

Specialisaties

Expertises