Gazonexpert in uw buurt

Leuze-En-Hainaut

Garden Graphics

Koen Malysse

1 2 3 4 5
5/5

Het tuinbedrijf Garden Graphics is ontstaan uit de passie van Koen Malysse voor het tuinieren. Na zijn studies aan de tuinbouwschool te Roeselare, volgde Koen een postgraduaat in de Tuinbouwschool in Melle. “In Roeselare leerde ik vooral tuinplannen lezen en uitvoeren, maar ik wou ook mijn eigen ideeën op papier kunnen uitwerken,” zegt de tuinlandschapsarchitect.

“Ondertussen ben ik reeds meer dan 20 jaar actief. Garden Graphics is gelegen in het Waalse Leuze-En-Hainaut, maar we hebben klanten van Ath tot Kortrijk. Vaak komen de klanten naar mij toe met de vraag om bepaalde elementen zoals een tuinhuis, zwembad of een bepaalde boom in hun tuin te integreren. Bij het ontwerp hou ik rekening met de voorkeuren van de klant, zijn levenswijze en ook de woning en leefomgeving errond.  Het is mijn taak om al deze puzzelstukjes in een concept te gieten dat één mooi geheel vormt waar de klant zich goed bij voelt.”

Voor het onderhoud kunnen de klanten kiezen voor een wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of halfjaarlijks contract. “Dit hangt vaak af van de tuin van de klant.  In het voorjaar verzorg ik het gazon door het te verticuteren, door te zaaien en te  bemesten, om het in het najaar nog eens een grondige onderhoudsbeurt te geven zodat het netjes de winter in kan.”

Opgericht:
1999
Werkregio:
West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen
Aantal Werknemers:
1
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Postgraduaat tuinbouw aan Tuinbouwschool Roeselare - Postgraduaat aan Tuinbouwschool Melle

Specialisaties

Expertises