Gazonexpert in uw buurt

Waasmunster

Fine Gardens

Olivier Castelain

1 2 3 4 5
5/5

Perfectie. Dit is waar Fine Gardens sinds zijn oprichting in 2010 naartoe streeft. Het tuinbedrijf van Olivier Castelain richt zich op hoogwaardige en exclusieve tuinen.

“Klanten die voor ons kiezen, zijn mensen die dat tikkeltje meer willen”, vertelt men ons. “Ze vertrouwen op Fine Gardens om hen een plaatje af te leveren en zo te houden. Meestal komen we 3 tot 4 keer per jaar bij hen langs en verzorgen we het technisch onderhoud. Daar zit onze meerwaarde.  In het voorjaar zorgen we voor de lenteschoonmaak van de tuin. Bij het gazon is dit maaien, verticuteren, beluchten, bemesten en doorzaaien. Rond bemesting geven we ook uitgebreid advies, want de juiste voeding is niet alleen voor een mens uiterst belangrijk, maar ook voor de planten. Verder hebben we in de lente en de zomer veel werk met het snoeien. In de herfst herstellen we eventuele kale plekken in het gazon en maken we de tuin winterklaar. Zo is de tuin het hele jaar door tiptop in orde.”

Deze visie heeft Fine Gardens alvast geen windeieren gelegd; het bedrijf uit Waasmunster mocht voor een tuinproject zelfs naar Engeland. “Een klant uit London verkoos ons boven de plaatselijke tuinaannemers en daar mogen we toch best fier op zijn”, lacht Olivier. “Engeland is tenslotte de bakermat van het tuinieren.”

Opgericht:
2010
Werkregio:
Onderhoud: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Zuidoost-Antwerpen Aanleg (zeer breed): tot in Sint-Martens-Latem, Knokke, Kortrijk, Antwerpen, Linkebeek, Tervuren
Aantal Werknemers:
12
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Land- en tuinbouwschool Sint-Niklaas

Specialisaties

Expertises