Gazonexpert in uw buurt

Rijkevorsel

Faes Gardens

Mathias Faes

1 2 3 4 5
5/5

Mathias Faes uit Rijkevorsel behaalde destijds zijn diploma tuinbouw aan het VITO Hoogstraten. Daarna kwam hij onder de vleugels terecht van zijn eerste werkgever, waar hij de nodige ervaring kon opdoen. Na verloop van tijd richtte hij zijn eigen tuinbedrijf op dat nu bijna 20 jaar garant staat voor kwalitatieve tuinontwerpen, -aanleg en -onderhoud.

Een grondige analyse van en inzage in de bodem ligt, letterlijk ja, aan de basis van een gezond gazon. Om die reden werkt Faes Gardens veelal met een bodemanalyse. Hierdoor kan Mathias, naargelang het type grond, de juiste producten zoals bemesting achteraf toedienen bij het onderhouden van de grasmat.

Een gezond gazon creëren is dus een reeks van belangrijke ingrepen op een geregelde basis. Deze gazonexpert neemt dit graag in zijn groene handen. “Klanten kunnen rekenen op advies en vakkundigheid rond bemesting, onkruidbestrijding, maaien, bewatering en drainage, verticuteren, doorzaaien, topdressen in de winter en ziektebestrijding. Er is geen gazonvraag die ik de klant schuldig moet blijven”, aldus Mathias.

“De voldoening haal ik écht uit het oplossen van mensen hun gazonproblemen. Wanneer ik toekom bij de klant en een verwaarloosd gazon zie, dan wil ik het weer gezond maken en renoveren met mijn doorzaaimachine”, vertelt Faes.

Wil je naast gazonkennis ook beroep doen op andere diensten om jouw tuin een extra dimensie te geven? Faes Gardens voorziet namelijk ook vijvers, verlichting, omheiningen en verhardingen.

Opgericht:
2003
Werkregio:
Vlaanderen
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
VITO Hoogstraten

Specialisaties

Expertises