Gazonexpert in uw buurt

Beerse

Esterno Tuinen

Stijn Eykens

1 2 3 4 5
5/5

Stijn Eyckens richtte in 2005 zijn tuinbedrijf Esterno op. Daarvoor had hij reeds verschillende stages achter de rug, alsook een carrière als tuinman.

Vandaag de dag heeft Esterno Tuinen 3 werknemers in dienst. Zaakvoeder Stijn leidt hierbij elk project in goede banen. Je kan er terecht zowel voor tuinonderhoud en -aanleg als voor een tuinontwerp. Hierbij houdt hij maximaal rekening met de noden en de wensen van de klant.  

Om een gazon in goede conditie te houden, raadt Stijn aan om het regelmatig te maaien en te bemesten. Ook het verticuteren en eventueel doorzaaien zorgen ervoor dat een grasmat een langere levensduur heeft. Door een gazon in het voorjaar en eventueel ook in het najaar te verticuteren, ontdoe je het niet alleen van mos en onkruid, maar zorg je ervoor dat de graswortels het nodige vocht en voedingsstoffen kunnen opnemen. Heeft je gazon daarna nog last van kale plekken? Geen reden voor paniek. Esterno beschikt over een professionele doorzaaimachine die een beschadigd gazon in een mum van tijd herstelt.

Opgericht:
2005
Werkregio:
Ruim Antwerpen, Hasselt
Aantal Werknemers:
3
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Tuinbouwschool Hoogstraten

Specialisaties

Expertises