Gazonexpert in uw buurt

Gijverinkhove

Devos Tuin en Boom

Niels Devos

1 2 3 4 5
5/5

Nadat Niels Devos afstudeerde aan de Tuinbouwschool Poperinge, leerde hij gedurende 7 jaar de knepen van het vak bij een tuinonderneming uit de streek. Daarna voelde hij aan dat hij de capaciteiten had om zelf aan de slag te gaan en richtte hij zijn eigen bedrijf op.

Bij Devos Tuin en Boom kan je terecht voor aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen. Ook het gazon krijgt de nodige aandacht van Niels. “Om een gazon mooi te houden, is een evenwichtige bemesting zeer belangrijk. Zelf gebruik ik het liefst organische meststof. Deze heeft vaak een langere werking en is ook milder voor de natuur. Ook het beluchten is een belangrijke handeling die te weinig gebeurt. Zeker wanneer er plassen blijven staan op de grasmat. Gras heeft nu eenmaal zowel vocht als lucht nodig.”

Indien de grasmat er te slecht bijligt, kan je bij Devos Tuin en Boom ook steeds terecht om deze te renoveren. “Met mijn doorzaaimachine breng ik dan nieuw graszaad in de bodem van het gazon zodat de grasmat na 2 à 3 weken er als nieuw bijligt. Bij de eerste keer zijn de mensen vaak verwonderd dat dit zo gemakkelijk op te lossen valt.”

Naast een betrouwbare Gazonexpert vind je in Niels Devos ook een boomverzorger voor bijvoorbeeld het vellen en/of snoeien van bomen.

Opgericht:
2018
Werkregio:
Westkust
Aantal Werknemers:
2
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Tuinbouwschool Poperinge

Specialisaties

Expertises