Gazonexpert in uw buurt

Wijnegem

De Gazonmeesters

Luc Deheegher

1 2 3 4 5
5/5

Ready for take-off. Bestemming: een groene oase. Samen met de ‘crew’ van Gazonmeesters brengt ex-piloot Luc Deheegher u naar tuinen waar het het hele jaar door heerlijk vertoeven is. “Ik heb de luchtvaart vaarwel gezegd omdat mijn zoontje mij vaak miste wanneer ik lang weg van huis was”, zegt Luc. “Ik heb dan gekozen om voluit te gaan voor mijn 2de passie: het buiten zijn en het tuinieren.”

Aanvankelijk richtte Luc zich vooral op het onderhoud van tuinen, maar door de jaren heen is het aanbod gegroeid. Ondertussen kan je bij Gazonmeesters ook terecht voor de aanleg en renovatie van tuinen en de omranding rond een vijver of een zwembad.

“Een mooi groen gazon vraagt meer aandacht dan enkel maar maaien”, vervolgt Luc. ”Regelmatig het gazon verticuteren en frequent een evenwichtige bemesting aanbrengen, is dan ook geen overbodige luxe.” Ook voor gazonziektes kan je de hovenier uit Wijnegem aanspreken. “Schimmels als rooddraad, sneeuwschimmel, dollarspot, en heksenkring kunnen een gazon ernstig beschadigen. Dit geldt ook wanneer je met mollen of larven zoals engerlingen of emelten zit. Deze insecten kunnen een ware plaag vormen doordat ze de graswortels opeten. Het is dan ook belangrijk om zeer snel in te grijpen.”

Opgericht:
2017
Werkregio:
Noorderkempen, Antwerpse rand (incl. Antwerpen)
Aantal Werknemers:
4
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
?

Specialisaties

Expertises