Gazonexpert in uw buurt

Outrijve

Cousaert Tuindesign

Stijn Cousaert

1 2 3 4 5
5/5

Na het vervolledigen van zijn opleiding aan de tuinbouwschool werkte Stijn een 2-tal jaar bij een tuinaannemer om zijn kennis nog verder uit te breiden. Ook in deze periode was het ondernemerschap al aanwezig want hij was ook al zelfstandig actief in bijberoep. In 2001 zette hij de stap naar volledige zelfstandigheid met Cousaert Tuindesign. 22 jaar later heeft hij hier nog geen seconde spijt van.

Door zijn opleiding en 22-jarige ervaring beschikt Stijn over een uitgebreide en diepgaande kennis over alles wat groen is. Doch beperkt zijn kennis niet enkel tot planten, ook correcte grondwerken behoort tot zijn vakgebied. Een belangrijk spreekwoord voor Stijn is "Schoenmaker blijf bij je leest". Daarom kiest hij ervoor om zijn kennis en kunnen verder te verdiepen in deze gebieden en plaatst hij ook afsluitingen maar werkt hij het liefst met alles wat te maken heeft met groen.

Om dit groen optimaal te onderhouden voor zijn klanten beschikt hij over een uitgebreid machinepark. Dit onder het principe: De juiste machine op de juiste plaats. Met natuurlijk de gepaste operator aan het stuur. En deze heb je zeker met Stijn en zijn 22-jarige ervaring!

Opgericht:
2001
Werkregio:
20km rond Avelgem
Aantal Werknemers:
1
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Tuinbouwschool

Specialisaties

Expertises