Gazonexpert in uw buurt

Neerpelt

Ben Spooren Tuinen

Ben Spooren

1 2 3 4 5
5/5

Ben Spooren is al sinds zijn 15de werkzaam in de tuinsector. Na zijn studies ‘Tuinaanleg en Onderhoud’ deed hij ervaring op bij een tuinbedrijf, waarna hij het 2020 overnam en omdoopte tot Ben Spooren Tuinen.

“Elke euro die onze klant aan zijn tuin uitgeeft, is bij ons goed besteed,” vertelt de zaakvoerder.

“Je kan bij ons zowel terecht voor aanleg als onderhoud. We streven hierbij voor een persoonlijke aanpak. Bij een nieuw ontwerp luisteren we eerst aandachtig naar de klant om deze volledig naar de wens van de klant uit te tekenen. Hierbij geven we uitgebreid advies over de bloemen en planten die het best passen bij de stijl van de woning en de voorkeur van de klant en ook het best in zijn tuin gedijen. Ieder tuinproject wordt bovendien door mijzelf opgevolgd zodat ik de kwaliteit volledig kan garanderen.”

Indien gewenst kan Ben Spooren Tuinen zijn klanten ook ontzorgen door het volledige beheer van hun tuin over te nemen. Hierbij komen de medewerkers eenmalig of periodiek langs om het onderhoud van de tuin op een professionele manier te verzorgen. Dit is een service die veel klanten uit Neerpelt en omstreken weten te waarderen.

Om al deze projecten efficiënt uit te voeren, beschikt het bedrijf over een uitgebreid machinepark. Ben Spooren: “Door mijn bloeiende zaak heb ik weinig tijd voor hobby’s, maar in feite zijn die machines mijn hobby. Ik geniet dan ook het immense geluk dat ik hiervan mijn beroep kon maken.”

Opgericht:
2020
Werkregio:
Limburg
Aantal Werknemers:
2
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Thomas More Hogeschool Geel

Specialisaties

Expertises