Gazonexpert in uw buurt

Belsele

Bel-Fresh Garden

Kevin Pollijn

1 2 3 4 5
5/5

Bel-Fresh Garden werd in 2007 opgericht door Dirk Pollijn die het nu samen met zijn zoon Kevin runt. Hun uitvalsbasis bevindt zich in Belsele in het Waasland, maar de tuinaannemers zijn zeker niet regiogebonden. Het bedrijf heeft dan ook veel klanten in de regio van Gent en Antwerpen.

Kevin en Dirk Pollijn bieden zowel tuinaanleg als tuinonderhoud aan, waarbij gazon een belangrijk aspect van hun takenpakket is. Ook gazons die er minder mooi bijliggen, weten ze te helpen. 

“Als het gazon in een slechte staat verkeert, vertelt dit iets over de gezondheid van het gras”, zegt Kevin Pollijn. “Net zoals wij eten en drinken nodig hebben, heeft gras ook het nodige vocht en de juiste voeding nodig om weerbaar te kunnen zijn tegen externe invloeden. De meststoffen die wij gebruiken, zijn aangepast per seizoen. We geven hiervoor de voorkeur aan gecoate meststoffen, die hun elementen geleidelijk aan in de bodem vrijgeven. Op deze manier hebben de grasplanten voldoende voeding voor zo’n 3 à 4 maand.”

Is het gazon te sterk verouderd en vertoont kale plekken, dan raden vader en zoon Pollijn aan om het door te zaaien. “We brengen dan door middel van een doorzaaimachine nieuw graszaad in de bodem van het gazon. Na 2 à 3 weken ziet het gazon er dan opnieuw als herboren uit. Voor ieder gazonprobleem bestaat een gepaste oplossing!” 

 

Opgericht:
2007
Werkregio:
Antwerpen, Gent
Aantal Werknemers:
2
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Biotechnisch aan Bio-Broeders Sint-Niklaas

Specialisaties

Expertises