Gazonexpert in uw buurt

Verrebroek

Arbo-Flora

Felix De Puysseleyr

1 2 3 4 5
5/5

Zaakvoerder Felix De Puysseleyr had van kindsbeen af een ontembare voorliefde voor tuinonderhoud. Geen vakantie ging voorbij of hij was in Verrebroek bij een tuinaannemer te vinden. “Als ik eens een minder resultaat op school behaalde, kreeg ik steevast het verbod van mijn ouders om mijn vakantiejob uit te oefenen. Ik kon me geen ergere straf indenken.”

Na zijn humaniorastudies twijfelde Felix geen moment om resoluut voor zijn passie te gaan en hij ging ‘groenmanagement’ studeren aan de Hogeschool Gent.

Nu 16 jaar later kunnen particulieren en ook bedrijven beroep doen op de diensten van Arbo-Flora. De bedrijfsnaam is niet toevallig gekozen: het bedrijf specialiseert zich in het bijzonder op gazonbeheer en boomverzorging. Samen met zijn drie medewerkers maakt Felix er een punt van om elke tuin zo goed mogelijk af te werken.

Het perfectionisme van zijn team vind je terug in de kleinste details. “We doen vaak meer dan van ons wordt gevraagd. Het mooiste geschenk is immers de glimlach van de klant die ons werk aanschouwt.”  Arbo-Flora hoeft weinig publiciteit te maken. Mond-tot-mond reclame zorgt voor een gezonde en tevreden klantenbasis waarvoor Felix en zijn team dagelijks hun beste beentje voor zetten.

Opgericht:
2005
Werkregio:
Waasland
Aantal Werknemers:
3
Fytolicentie:
Ja
Diploma:
Agro-Biotech Hogeschool Gent

Specialisaties

Expertises