Bodemonderzoek

Hoe vruchtbaar is jouw tuin?

Met deze Bodemanalyse test kit heb je alles in huis om je bodem te analyseren en vervolgens professioneel advies te ontvangen.

Snelle en correcte resultaten

Advies
op maat

Makkelijk
in gebruik

€1295

Bodemanalyse testkit

Op zoek naar een professionele bodemanalyse test kit? Dan is deze zeker wat je zoekt! Door jarenlange ervaring heeft DCM deze set met bijhorende garden app kunnen ontwikkelen zodat je als hobby tuinier of tuinaanlegger makkelijk en snel zelf de bodem kan analyseren!

Eigenschappen

Eenvoudige en snelle test om de zuurtegraad en voedingstoestand van de bodem te meten. Met de DCM Bodemanalyse test kit heb je alles in huis om je bodem te analyseren en vervolgens professioneel advies te ontvangen.

Je onderzoekt de vruchtbaarheid van je tuin (moestuin, siertuin of gazon) en krijgt vervolgens via het digitaal platform hoe je de bodem kunt optimaliseren voor de gewenste teelt. De set is zeer snel in gebruik en meet nauwkeurig de zuurtegraad en de voedingstoestand van je bodem. De meetresultaten worden onmiddellijk omgezet naar een persoonlijk en gedetailleerd digitaal advies op maat van jouw gazon, siertuin en/of moestuin.

Met één meting kan je meerdere gepersonaliseerde adviezen aanmaken en dit zowel voor de aanleg, het onderhoud als voor het oplossen van specifieke tuinproblemen. Op die manier weet je precies welke producten je aan welke dosis en op welk moment in jouw tuin kan toepassen.