Headstart GOLD

HEADSTART GOLD, GRAS MET INGEBOUWDE VOORSPRONG

Headstart GOLD is een prestatieverhogende zaadcoating die beschikbaar is op alle Advanta-kwaliteitsmengsels (AQM).
• De werking is 100% natuurlijk op basis van het plantenhormoon cytokinine, enzymen en biostimulatoren die de aanvoer van vocht en voedingsstoffen in betere banen leiden.
• Vooral tijdens de vestiging geeft dit een voorsprong.  Het speelveld of gazon zal sneller en gelijkmatiger kiemen, groeien en aanslaan, intensiever wortelen en eerder gesloten zijn.

ZEKERHEID TROEF
Naarmate voor de aanleg en het herstel van gazons en sportvelden steeds minder tijd kan worden uitgetrokken, maar aan de andere kant wel snel resultaat wordt verlangd, neemt de druk op u als grasprofessional toe. Het is dan belangrijk voldoende veiligheidsmarges in te bouwen om deadlines niet in gevaar te brengen. Headstart GOLD geeft die extra zekerheid als het gaat om een ‘quick start’ van de grasontwikkeling, zelfs als de groeiomstandigheden niet direct optimaal zijn. Deze moderne zaadtechnologie maakt gebruik van de nieuwste inzichten, waarbij zelfs de meest essentiële mineralen in een dun transparant filmlaagje om het graszaadje zijn samengebracht.


MÉÉR WORTEL
Niet alleen qua bladvorming, maar ook in wortelmassa hebben Headstart GOLD-velden een voorsprong. De doorgaans betere doorworteling in de breedte en diepte maakt vocht en voedingsstoffen – zelfs in lager gelegen bodemlagen – beter bereikbaar en opneembaar. Dat uit zich in een vitalere groei en betere weerstand van de mat tegen droogte en fysieke belasting.

            

p10HeadstartNLpara

 

 

 

 

 

Doorzaaien: omdat u ook een stralend gazon verdient